Leerlijn Kinderopvang – Veilige hechting

V.a. januari 2023: Veilige hechting

Wat is gehechtheid? Hoe draag je als gastouder bij aan een gezonde gehechtheid bij de baby’s en peuters op jouw opvanglocatie? In deze cursus staan we stil bij onder andere deze onderwerpen en nog meer! 

Normaliter kost de cursus € 119,95. Ben je ingeschreven bij Gastouderland? Dan ontvang je over dit bedrag 15% korting en schaf je de cursus aan voor maar liefst € 101,95!

Mail ons voor informatie en/of de kortingscode!

Veilige hechting

Vraag hier je kortingscode aan!

 • Aanmelden voor deze cursus
 • Met korting voor ouders en gastouders van Gastouderland
 • Ook geschikt voor ouders
 • Leerzaam en toepasbaar in de praktijk
 • Interactief
Meld je hier aan
*Geheel vrijblijvend

Veilige hechting (beschikbaar v.a. januari 2023, inschrijvingen nu al mogelijk)

Als gastouder hoor je wel eens het één en ander gehoord over gehechtheid en het belang van een gezonde sociaal emotionele ontwikkeling van baby’s en peuters. Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor het opbouwen van een veilige gehechtheidsrelatie tussen een jong kind en minimaal 1 vertrouwde volwassene. Bij Leerlijn Kinderopvang zijn we gespecialiseerd in de sociaal-emotionele ontwikkeling van het jonge kind en kunnen we het niet vaak genoeg zeggen: de belangrijkste bouwstenen voor een gezond en positief leven worden al in de eerste kinderjaren gelegd.

Dat is een flink statement en natuurlijk zijn er ook nuances. Toch willen we je graag meenemen in de bijzondere wereld van gehechtheid en willen we je uitdagen om de gehechtheidsrelaties van kinderen binnen jouw opvang eens extra te observeren. Na het volgen van deze cursus ben je helemaal up-to-date over de laatste ontwikkelingen op het gebied van gehechtheid en weet je precies wat het is en welke rol daarin voor jou als pedagogisch professional is weggelegd.

Wil jij deze cursus graag afnemen? Dat kan! Neem hier een kijkje op de website voor meer informatie. 

Normaliter kost de cursus € 119,95. Ben je ingeschreven bij Gastouderland? Dan ontvang je over dit bedrag 15% korting en schaf je de cursus aan voor maar liefst € 101,95!

Mail ons voor informatie en/of de kortingscode!

Gerelateerde academies

 • Leerlijn Kinderopvang – Interactie met Peuters

  Leerlijn Kinderopvang

 • Leerlijn Kinderopvang – Omgaan met huilen

  Leerlijn Kinderopvang

Twijfel niet om contact op te nemen

Heb je nog vragen voor ons team?

Vind je consulent *Jouw consulent altijd in de buurt
Neem direct contact op *Wij reageren altijd snel