Groot voor klein – Inzicht in het kinderbrein

Inzicht in het kinderbrein

Normaliter kost de cursus € 35,00. Ben je ingeschreven bij Gastouderland? Dan ontvang je over dit bedrag 1ruim 17 % korting en schaf je de cursus aan voor maar liefst € 29,00! Wil jij deze cursus graag volgen?

Mail ons voor informatie en/of de kortingscode!

Inzicht in het kinderbrein

Vraag hier je kortingscode aan!

  • Aanmelden voor deze cursus
  • Met korting voor ouders en gastouders van Gastouderland
  • Ook geschikt voor ouders
  • Leerzaam en toepasbaar in de praktijk
  • Interactief
Meld je hier aan
*Geheel vrijblijvend

Inzicht in het kinderbrein (Beschikbaar v.a. januari 2023, inschrijvingen nu al mogelijk)

Een dreumes die bijt en slaat, een peuter die een driftbui krijgt, en is die baby die huilt en stil is wanneer je het oppakt je nu aan het manipuleren? Als gastouder en ouder kom je allerlei gedragingen van kinderen tegen. Ben jij benieuwd hoe dit werkt in het brein van het jonge kind? En wil je weten hoe je hier vervolgens mee om kunt gaan?

In de hersenen ligt de basis van al het gedrag van kinderen. Dus als je het gedrag van kinderen wilt begrijpen, wilt weten waar zij behoefte aan hebben en hoe je kunt inspelen op dit gedrag, dan is het belangrijk om meer te weten over de hersenontwikkeling van kinderen.
En omdat de hersenontwikkeling in de eerste levensjaren zo’n enorme groei doormaakt, gaan we ook kijken naar hoe we de hersenontwikkeling kunnen stimuleren. Zo bouwen we mee aan een stevige en belangrijke fundering in het leven van het jonge kind.

Wil jij deze cursus graag afnemen of wil je hier meer over weten? Neem hier een kijkje op de website voor meer informatie. 

Normaliter kost de cursus € 35,00. Ben je ingeschreven bij Gastouderland? Dan ontvang je over dit bedrag ruim 17% korting en schaf je de cursus aan voor maar liefst € 29,00!

Mail ons voor informatie en/of de kortingscode!

Gerelateerde academies

  • Groot voor klein – Veilig en vertrouwd slapen in de opvang

    Groot voor klein

Twijfel niet om contact op te nemen

Heb je nog vragen voor ons team?

Vind je consulent *Jouw consulent altijd in de buurt
Neem direct contact op *Wij reageren altijd snel